3 ideer til barnedåbsgave

3 ideer til barnedåbsgave

Det er altid en glædestid når en lille baby kommer til verden, også når den lille nye person der kommer til verden, tilhører nogen i din familie eller vennekreds.

Stemning er høj og spørgsmålet blusser op: Hvad i alverden skal du give barnet som barnedåbsgave?

Dette problem er vidt spredt og i løbet af dit liv, vil du sikkert komme til at stå over for denne udfordring adskillige gange. Heldigvis er der, netop fordi det er et kendt problem, hjælp at hente hos eksisterende ressourcer du kan tilgå lige nu og her med blot et museklik. 

Her er 3 ideer som præsenteret hos den fremragende ressource til barnedåbsgave ideer hos dåbsgaver.dk.

Bogstaver til navnetog

Nu tænker du sikkert – ”Hvad i alverden er et navnetog?”.
Navnetog er en række af bogstaver, der kan sættes sammen og derved danne barnets navn. Disse kan fås i alverdens former, lige fra smukt graverede sølvbogstaver til sjove bogstaver i gummi holdt af forskellige søde dyr, så barnet har fantastisk pynt til sit værelse.

Det er en simpel men klassisk gave der passer til begge køn og som samtidigt er indenfor et rimeligt prisleje: Hvis barnets navn altså ikke er absurd langt.

Sæt til baby hånd- og fodtryk

Hvis barnetoget er en klassiker, så er denne gave en evergreen. Med et sæt til baby hånd og fodtryk kan de stolte forældre forevige deres nye podes små hænder og fusser på en måde, der gør det muligt at hænge slutproduktet op dagligstuen. Så kan den kommende teenager om nogle år stå og blive flov, når mor sender sættet på væggen nostalgiske blikke og sukkende kommenterer hvor hurtigt tiden går.

Man går aldrig galt i byen med en trofast bamse

Bamser, eller softies som de også kaldes til helt små børn, er en fantastisk gave uanset barnets alder. Bamser kan man altid bruge! Og selvom den lille baby endnu ikke er gammel nok til at få megen leg ud af en 40 cm høj enhjørning, bliver det flot pynt på værelset indtil babyen er blevet stor nok til at tage den bløde og farvestrålende ”Prinsesse Jordbærmagi” med på eventyr i børnehaven.

Skriv en kommentar