Barnedåbs borddækning

Barnedåbs borddækning

Alle kan sørge for en flot dåbs borddækning

Når nogle skal være kreative, som ikke normalt er kreative kan det være, at de giver op før de går i gang. Meget ofte hører man ordene “jamen det kan jeg slet ikke finde ud af, jeg er jo ikke så kreativ”. Det kan være, at folk derfor tror, at det er fysisk umuligt for dem at stå for en flot borddækning til en barnedåb. Det er dog en skam, at folk giver så hurtigt op. For hvis de blot giver sig tid og ser nogle billeder online kan det være de finder på noget sjovt. 

Brug internettet til inspiration

En ting man skal erfare når man skal være kreativ og ikke er vant til det er, at man skal stjæle med arme og ben. Mange tror af en eller anden grund, at kreative selv kommer på alle deres ideer. Det er dog slet ikke tilfældet. For faktisk kan man opleve, at folk ikke selv finder på hvad de laver. Overordnet vil man i hvert fald ofte få inspiration fra andre steder. At stå for borddækning til en barnedåb er derfor ikke nødvendigvis noget, som man behøver at gøre selv. Man kan nemlig gå online og se hvad andre har gjort. Heldigvis er man i sin gode ret til at kopiere andre koncepter. Endda kan det være, at folk har så gode ideer, at det er noget, som man nemt kan lave. Det kan være med til, at man nemt får gjort det helt samme. 

Tænk diskrete ting når du tænker borddækning

Når der er tale om en barnedåb bør tingene ikke være for meget. Alt bør være hyggeligt og meget let når man snakker om borddækning til en barnedåb. I stedet for helt store diamanter og lignende bør man måske snarere tænke på små diamanter og en lidt stilet form for borddækning. 

Noget af det du også kan gøre med stor fordel er at bruge løs af hvad naturen har at tilbyde. At finde nogle smukke blade udenfor kan for eksempel være oplagt. For det kan gøre, at man har noget pynt, der endda er helt gratis. Der findes også flotte stykker træ, som man kan bruge. En anden ting man kan bruge til borddækning til dåb er små sten. Har man et sommerhus eller blot en forkærlighed for havet, er det nok et sted man kommer ofte. Her kan man finde nogle flotte sten, som man kan placere på bordet og som kan være med til at fungere som pynt. Det er også en meget bæredygtig måde at pynte op med. Man behøver nemlig ikke altid købe nye ting til en borddækning og især ikke fordi, at hovedpersonen alligevel vil være ret ligeglad med alt andet end at sove og spise. 

Skriv en kommentar