Barnedåbspynt

Barnedåbspynt

Der skal pyntes op til barnedåben

En barnedåb er en meget stor dag. Det er nemlig den dag, hvor man for første gang fejrer, at der er kommet et nyt menneske til verden. Det er manges første mulighed for at komme og se den lille og fejre personen. Når man holder en fest er det selvfølgelig vigtigt, at der er de rette mennesker. Derudover er en ting som mad også meget vigtigt. Det er en god ide at lave noget til alle, så der er noget for enhver smag. Her kan man vælge at lave noget til dem, der spiser kød og dem der ikke gør. Dem der er veganere og dem der har forskellige allergier. Derudover er det også en rigtig god ide at pynte festligt op. Når der er pyntet festligt op et sted vil folk også helt automatisk komme i en mere festlig stemning. Det er oplagt, at man bliver lidt festlig og måske endda klæder sig ud. Det kan gøre, at man nok skal få en god og underholdende aften. I det følgende kan du få inspiration til hvordan du kan pynte op. 

Pynt op med lyskæder

Skal du holde en barnedåb udenfor er det vigtigt, at der ser hyggeligt og festligt ud udenfor. Holder du festen om dagen eller om morgenen vil der naturligvis være lyst. Men hvis festen fortsætter til senere hen på aftenen kan der hurtigt blive mørkt udenfor. Her er det vigtigere, at du i stedet for pynter op med nogle lyskæder. Der er mange der vælger at have nogle kulørte lamper. 

Uanset hvad vil det altid være en skøn og festlig ting. Det ser sjovt ud og så vil det gøre, at man kan se noget til barnedåben. Man kan også vælge en pastelfarve, hvis det skal passe lidt bedre i hele barnedåbstemaet. Det er i hvert fald altid festligt og flot med lyskæder så det kan man altid overveje at pynte op med. 

Foldede sange på bordet

Er I en familie der kan lide at spille musik og synge kan I med fordel dele nogle sange ud, som folk kan spille og synge til. Det er oplagt, at man gør noget ud af det på den måde. Det kan nemlig være med til at gøre, at festen slet og ret bliver lidt sjovere og mere festlig. I kan pynte op med foldede sange og gøre noget ud af hvordan de er foldede. I kan også tegne nogle billeder og tegninger på disse sange, som repræsenterer, at der er tale om en barnedåb. Det kan for eksempel være en stork eller lignende. 

Nogle flag eller en festlig vimpel

Når der skal pyntes op til en barnedåb er det godt at kunne hænge noget op i loftet og på væggene. Det kan for eksempel være nogle flag eller en vimpel. Dem kan man pynte med billeder af den døbte. Det kan være, at I sammen har været til fotografen for at få taget billeder af den lille. I kan så bruge disse billeder til at hænge op på en vimpel eller lignende, hvilket vil skabe en helt særlig energi i rummet. 

Lav bordkort rundt om servietterne

Noget af det, som rigtig mange også kan lide at kigge på er bordkort, der er sat sammen om servietterne. Man kan for eksempel tage en fin lille snor og sætte et lille kort på, hvor der står et navn. Denne snor kan man binde rundt om servietterne. Man kan lige så godt gøre noget ud af de ting man har på bordet for det er med til, at man har noget flot at kigge på når man sidder rundt om bordene. Man kan med fordel lave bordkort, der er lavet af genbrug da det gør, at det bliver en mere bæredygtig barnedåb. 

Skriv en kommentar