Gæstebog til barnedåb

Gæstebog til barnedåb

Gæstebog til barnedåb – Derfor er det en god ide at have en gæstebog

Når du holder en stor familiefest for dit lille nyfødte barn, så er det klart, hvis du gerne vil have nogle minder med derfra. Én mulighed er at investere i en masse engangskameraer, som dine gæster kan bruge til at tage billeder med. Det giver som regel nogle gode billeder, hvor du også fanger nogle øjeblikke, hvor du måske ikke selv var til stede. Men der findes også en anden rigtig god idé, når det kommer til at skabe minder. Du kan nemlig vælge at investere i en gæstebog, hvor gæsterne til barnedåben kan skrive en lille hilsen til jeres familie og ikke mindst den lille ny.

Se tilbage på de mange hilsener

Hvis i vælger at lægge en gæstebog samt en masse kuglepenne, så er det som regel svært for jeres gæster at stå imod fristelsen til lige at lægge en lille hilsen. Det er heldigvis også formålet med gæstebogen. Allerede kort tid efter barnedåben vil i så kunne sidde og se på de hilsener, der er blevet skrevet til jeres lille familie, men faktisk kan gæstebogen også glæde mange år senere.

På et tidspunkt bliver jeres lille prins eller prinsesse en voksen mand eller kvinde, og så kan det være rigtig sjovt at forære jeres barn en gæstebog, hvor der er skrevet hilsener fra barnedåben. Der er måske nogle hilsener fra nogle bedsteforældre eller oldeforældre, der ikke længere er iblandt jer, og så kan det være rart at se tilbage på, hvad der blev skrevet dengang. Det kan også være, jeres nu voksne barn synes det er fjollet, men som regel er det sjovt at læse beskeder, der er skrevet så mange år tilbage.

Husk at opfordre jeres gæster til at bruge gæstebogen

Det er nemt nok at lave et bord med en gæstebog, hvor gæsterne har mulighed for at skrive i en bog. Men for at få flest mulige gæster til at skrive, så er det en god ide, at I som værter informerer jeres gæster om, at I meget gerne vil have, at der bliver skrevet i gæstebogen. Fortæl eventuelt, at jeres datter på et senere tidspunkt vil få bogen, så de derfor gerne må skrive en besked direkte til ham eller hende også. Gæstebøger er blevet en meget populær måde at skabe minder på, og som regel er der mange gæster, der vælger at skrive i bogen.

Skriv en kommentar