Inspiration til barnedåbsgaven

Er du blevet inviteret til barnedåb, og ved du ikke, hvad du skal finde på til den lille ny? De fleste børn, der skal døbes til en barnedåb, er som regel for små til at ønske sig noget, derfor skal man enten selv ud at finde på noget, eller også har barnets forældre været så venlige at udarbejde en udførlig ønskeliste. Hvis du gerne vil give noget personligt, og noget som barnet kan have glæde af langt ud i fremtiden, så du herunder noget inspiration til, hvad du kan give i barnedåbsgave.

Personlige gaver hitter

Rigtig mange forældre er så venlige at udarbejde en ønskeliste til barnet, når barnet skal døbes, men nogle gange er der også noget særligt over selv at finde på noget at give. De bedste gaver er dem, der er lagt masser af tanke og omhu i. Oftest afhænger gavens værdi ikke af prisen på gaven, men snarere af den tanke og følelse, der er lagt i at finde den helt rette gave. 

Når der skal købes gaver, så er det for mange rigtig vigtigt, at gaven afspejler den nære relation, man har til modtageren. En personlig gave er for mange langt bedre end en gave, der er krydset direkte af fra ønskelisten, det gælder oftest også selvom barnet er for lille til at forstå gavens betydning. 

Hvad enten det er børn eller voksne, man skal give gaver til, så kan det være rigtig svært at finde på en gave, som udtrykker taknemmelighed overfor den relation, man har til modtageren. Oftest er man nødt til at tænke ud af boksen, når man skal finde på en personlig gave. 

Gaver der matcher pengepungen

Der er matcher af inspiration at finde til personlige gaver rundt omkring på internettet, men den bedste inspiration er den relation, du har til barnet. Har du et nært forhold til barnet og barnets forældre, så kan det være en god idé at tænke denne relation med ind i gavens indhold. 

Derudover er det selvfølgelig altid en god ide at købe gaver ud fra det budget man har. Der er ingen, der siger, at en god gave behøver at koste en formue. Heldigvis fås dåbsgaver i alle prisklasser, så hvad du har mange penge eller mindre penge at bruge på gaven, så er der helt sikkert god mulighed for at finde den helt rette gave. 

Barnet får helt sikkert mange gaver til dåben, så det kan også være en god idé, at give barnet noget, som det ikke vokser fra. Det kunne eksempelvis være en sparebøtte med det beløb, som du ellers havde tænkt dig at bruge på gaven, eller måske et polaroid kamera som familien kan bruge til at forevige stunder med barnet. 

Skriv en kommentar