Kort til barnedåb – tekst og skabelon

Kort til barnedåb – tekst og skabelon

Kort til barnedåb – 10 tekster

Når du skal til barnedåb, er der som regel en forventning til, eller et ønske om, at du skal skrive og medbringe et kort. På det kort skal der gerne stå en smuk og personlig tekst, som skaber glæde eller er rørende. Men det kan også være lidt svært altid at skulle finde på noget originalt og poetisk at skrive på kortet.. Her kan du finde 10 korte tekster, som du kan skrive i din kort, når du skal til barnedåb. 

5 barnedåbskort tekster til forældrene

Hvis du er moster, faster, tante, morbror, farbror eller onkel til det lille barn kan du skrive denne tekst: ”Jeg glæder mig sådan til at være som en ekstra forældre til min nevø/niece og jeg elsker allerede ham/hende som var han/hun min egen søn/datter.”

Hvis du er ven eller veninde til en eller begge forældre, kan du skrive denne tekst: ”Jeg er så glad og lykkelig på dine vegne. Du er allerede en fantastisk mor/far, og jeg glæder mig til at følge dig på rejsen gennem livet som forældre.”

Hvis du er nabo eller bor i nærheden af familien, kan du skrive denne tekst: ”Jeg glæder mig til at se jeres barn hver dag mens det vokser op, og hjælpe jer alle når i har brug for det.” 

Hvis du er storebror, storesøster, fætter eller kusine til det lille barn, kan du skrive denne tekst: ”Tak (mor og far) for at give mig en ny ven og legekammerat, og nogen jeg kan elske og passe på og dele livet med.”

Hvis du er bedsteforældre, oldeforældre eller anden slægt, kan du skrive denne tekst: ”Det er min største glæde, at grenene på vores familietræ vokser og dele sig. Det er noget ganske særligt, når ens egne børn får børn (og børnebørn) og jeg er lykkelig og dybt taknemlig for denne gave. Jeg ved intet bedre, end at være bedsteforælder/oldeforælder.”

5 barnedåbskort tekster til barnet

Hvis du er moster, faster, tante, morbror, farbror eller onkel til det lille barn kan du skrive denne tekst: ”Kære lille barn, du er så elsket, og jeg vil altid være der for dig. Når mor og far ikke dur, kan du altid komme til mig.”

Hvis du er ven eller veninde til en eller begge forældre, kan du skrive denne tekst: ”Jeg har kendt din mor/far så længe, og jeg glæder mig sådan til at lære dig at kende også.”

Hvis du er nabo eller bor i nærheden af familien, kan du skrive denne tekst: ”Kære lille barn, du må altid komme hjem til mig og lege og spise kage og hygge dig. Jeg er så glad for, at jeg må være din nabo, og jeg glæder mig til at se dig vokse op.”

Hvis du er storebror, storesøster, fætter eller kusine til det lille barn, kan du skrive denne tekst: ”Du er så sød og jeg glæder mig til at lege med dig.”

Hvis du er bedsteforældre, oldeforældre eller anden slægt, kan du skrive denne tekst: ”Kære barn, jeg elsker dig. Kom altid trygt til mig.” 

Mangler du gode gaveidéer til barnedåb? Læs mere her.

Læs mere om barnedåb her.

Skriv en kommentar