Sådan får du råd til den perfekte barnedåb

Vil du gerne holde den helt perfekte barnedåb for dit barn, men har lidt svært ved at få det til at hænge sammen økonomisk? Selvom at barnet naturligvis ikke kommer til at huske denne dag, er det ikke ensbetydende med, at man ikke skal gøre et stort nummer ud af den.

Det er ligeså meget en dag, som er vigtig for forældrene, familie og venner, og det er en dag, hvor det sagtens kan betale sig at gøre noget særligt ud af den. Og hvis det kniber lidt med pengene, eller du bare er interesseret i at vide, hvordan barnedåben kan gøres billigere, så se med her.

Hold festen derhjemme

Der er mange, der vælger at holde barnedåben i et forsamlingshus eller lignende, da der er plads til flere mennesker, men det er også en lidt dyrere måde at gøre det på, fremfor hvis man holder det hjemme hos sig selv.

Hvis man ikke har det største hus eller måske endda bor i en lille lejlighed, er dette selvfølgelig en løsning, der gør, at man skal tænke lidt mere over, hvem man vil invitere, og hvis det er svært at få ordentlig plads, kan man også vælge at holde det i haven eller i en park – i hvert fald et sted, hvor man ikke behøver at betale for lokale. Der kan der nemlig være en del penge at spare.

Køb pynt og dekorationer på tilbud

Hvis man gerne vil have, at barnedåben skal være helt perfekt, synes man sikkert også, at det er hyggeligt at købe en masse pynt og dekorationer, som kan være med til at understrege, at det er en barnedåb, man er til.

Den slags kan dog godt være ret dyrt, især hvis man skal have meget af det, men det betyder ikke, at det er helt udelukket. For hvis man sørger for at købe pynt og dekorationer på tilbudsdage eller i billige butikker, skal det nok kunne lade sig gøre. Man kan eksempelvis finde nogle gode black friday tilbud og på den måde spare nogle penge på pynt – og så kan man jo også købe pynt til andre festlige begivenheder i samme omgang.

Lav maden selv

Der er mange, som vælger at hyre folk til at lave mad, når der holdes fester som en barnedåb, men det er altså også noget, som kan ramme budgettet hårdt, fordi man både betaler for råvarer og tid. Hvis man derimod selv sørger for at lave det meste, og måske også får lidt hjælp fra familie og venner, kan der altså være mange penge at spare.

Nok skal man også bruge lidt tid på det, men hvis man starter i god tid og lægger en plan, kan det næsten gå hen og blive lidt hyggeligt at stå for det selv.

Skriv en kommentar