Servietter til barnedåb

Servietter til barnedåb

Servietter til barnedåb – Derfor er det vigtigt med flotte servietter

Står du og er i gang med planlægningen af en barnedåb? Barnedåben er en meget særlig anledning og er bestemt en begivenhed, som bør gøres rigtig festlig og fin. Begivenhedens hovedperson er selvfølgelig det lille barn, som får sit navn, så alt pynt til festen skal selvfølgelig have noget med dette kære, lille barn at gøre. Der er mange måder, man kan pynte op på, men den helt klassiske er nu det lyserøde eller lyseblå tema, alt afhængig af barnets køn – man kan dog sagtens undgå dette traditionelle farvetema. Uanset hvad er det dog vigtigt med flot pynt til denne festlige begivenhed, eksempelvis i form af flotte servietter eller lignende.

En særlig anledning

Barnedåben er en meget særlig anledning, som bestemt bør markeres med fuld smadder. Det er en dag, hvor familie og venner samles om dette lille barn, som får sit navn. Dagen er en glædens dag, og det bør blive afspejlet i pynten. Hvis der er pyntet flot, udtrykker det også, at denne begivenhed er noget helt særligt, og at der er blevet gjort meget ud af, at dagen skal være så perfekt som muligt. Det er trods alt den første rigtige fest, I holder for jeres lille nyfødte barn. Så det gælder om at gå all-in på flotte servietter og andet fint at dekorere bordet med.

Pynt op til festen med flotte servietter og søde detaljer

Til en barnedåb er det især bordpynten, man kan arbejde på. Når man er gæst til en barnedåb, er det ikke ligesom en kæmpe fest, hvor man render rundt over det hele. Det er mere stille og roligt og vil typisk foregå således, at alle gæsterne sidder lige så stille og snakker ved bordene. Derfor bør man gøre ekstra meget ud af bordpynt. I kan især pynte bordet med flotte og søde servietter, som eventuelt er foldet på en hyggelig måde. Med skøre og søde servietter med børnemotiver bliver det endnu hyggeligere at snakke ved bordene, fordi man hele tiden bliver mindet om, hvem man er kommet for at fejre.

Lav et tema med servietter til barnedåben

Hvis du gerne vil brillere særligt i din brug af eksempelvis servietter som pynt, kan du med fordel lave et tema til barnedåben. Temaet skal selvfølgelig have noget med barnet at gøre og må gerne være skørt, sjovt og barnligt, så alle er klar over, at det er et barn, det drejer sig om. Temaet behøver bestemt ikke at være det klassiske lyserøde eller lyseblå tema. Tænk ud af boksen og find på noget eventyrligt, du kan lade dig inspirere af dig. Det kunne eksempelvis være trolde tema eller fe tema. Når du har valgt temaet, vil du helt sikkert kunne finde en masse forskellige servietter og andet pynt, som kan understøtte temaet. Med masser af pynt og flotte servietter, er du i hvert fald sikret en uforglemmelig dag.

Skriv en kommentar